donderdag 23 november 2017

Reanimatie en auto's botsen

Stadskanaal - Donderdagmiddag hebben twee ambulances en een politie eenheid thv de hoge flat aan de Hoofdstraat gestaan voor een hulpverlening.
Een oude man was hier onwel geworden en werd door een paar omstanders geholpen. Het bleek wat erger te zijn op dat moment, om de beurten werd er reanimatie toegepast op deze man in afwachting op professionele hulp. Een andere vrouw bood haar hulp aan aan de dochter van deze man. De man was gelukkig weer bij kennis op het moment dat de twee ambulance's ter plaatse kwamen. Voor verdere onderzoek en hulp werd de man naar het Refaja vervoerd. Een dank word uitgesproken aan de personen die deze man ter hulp geschoten zijn en hun reanimatie kennis hebben toegepast. Top!!

Stadskanaal - Donderdagmiddag hebben twee auto's elkaar geraakt op de Dr. Kinglaan in Stadskanaal. Bij een wegversmalling ging het eventjes wat verkeerd. Door
onbekende oorzaak hebben de twee auto's elkaar geraakt, met materiƫle schade tot gevolg. Bergingsbedrijf Willem Keizer heeft beide auto's afgesleept.

Foto's: 112Regioflits


Geen opmerkingen:

Een reactie posten