dinsdag 15 juni 2021

Dollemansrit oorzaak verkeersdrama N34

Borger - De 24-jarige man uit Dalen die om het leven kwam bij het verkeersongeval op de N34 bij Borger blijkt roekeloos over de weg te hebben gescheurd. Bij de politie kwamen die zondag meerdere meldingen binnen dat de bestuurder van een zwarte auto met hoge snelheid andere auto’s inhaalde. De veroorzaker van het drama kwam uit de richting van Gieten toen zijn rit op een verschrikkelijke wijze bij Borger tot een einde kwam.

Bij het ongeluk op de N34 op zondagavond 30 mei kwamen vier mensen om het leven. Het gaat om de veroorzaker, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen en een 48-jarige man uit Gramsbergen.

Vijf anderen raakten zwaargewond. Een van de gewonden ligt nog op de intensive care van een ziekenhuis. De andere vier betrokkenen zijn weer thuis.

Zeer wilde en gevaarlijke rit

Diverse bronnen melden Dagblad van het Noorden dat de oorzaak van het verschrikkelijke drama ligt in het gevaarlijke rijgedrag van de 24-jarige man. De politie wil er nog niets over zeggen, maar laat wel weten later met een verklaring te komen.

Bron Tekst DvhN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten