donderdag 30 juni 2016

Politie onderzoekt woningoverval met dodelijke afloop

Gees - De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval met dodelijke afloop. Donderdagochtend 30 juni rond half 6 vond de overval plaats aan de Dorpsstraat in Gees.
De 69-jarige bewoner is bij de overval om het leven gekomen.

Detail afzetlint
Nog onbekende personen drongen rond half zes de woning binnen. Het is nog onduidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld. De man heeft bij de overval ernstige verwondingen opgelopen die hem vermoedelijk fataal zijn geworden. De exacte doodsoorzaak is nog niet vastgesteld.
Het is onduidelijk hoe de overvallers zijn gevlucht. Vermoedelijk gaat het om drie mannen. Tijdens de overval waren hun gezichten geschminkt.

Onderzoek
Voor het onderzoek naar de woningoverval met dodelijke afloop is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Op de plaats van het incident is een ruim gebied afgezet, wat minutieus wordt onderzocht. De toedracht van het incident is nog onduidelijk. Verder worden getuigen gehoord en wordt een buurtonderzoek gehouden.

Tips
Bent u getuige van de overval of heeft u informatie die de politie in het onderzoek verder kan helpen, neem dan contact op met de politie in Noord-Nederland via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met 0800-7000 of het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten