vrijdag 21 juni 2019

Man komt vast te zitten in de modder

Drouwemermond - Aan het begin van de vrijdagavond moesten de hulpdiensten uitrukken naar het Zeelandstreekje in Drouwenermond.
De melding was een persoon te water. Op de aangegeven locatie was een bewoner van die straat de bermsloot aan het maaien naast zijn woning. Door onbekende oorzaak is hij in de sloot geraakt en vast komen te zitten in de modder. Doordat het slachtoffer om hulp riep kwam zijn vrouw kijken en probeerde de man uit de sloot te halen..dat lukte haar niet hierop werd de buurman geroepen.

Deze heeft het slachtoffer uit de sloot gehaald. De hulpdiensten hebben hierop de hulpverlening gestart. Het Mobiel Medisch Team wat inmiddels ook was gearriveerd, kwam op fiets naar de locatie omdat landen in de buurt niet mogelijk was.Deze werden geleend van jongens die stonden te kijken..Piloot Matthijs leende de fiets van Mylan een jongen uit Drouwenermond. Na langdurige verzorging is slachtoffer met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis onder begeleiding van een MMT arts.

Foto's: Marcel Euving 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten