vrijdag 31 januari 2020

5 jongeren aangehouden na steekpartij

Stadskanaal - Bij het steekincident in de Berkenstraat is een 18-jarige vrouw uit Stadskanaal gewond geraakt.
De politie onderzoekt of er sprake is geweest van een (poging tot) beroving. Na het incident zijn meerdere personen bij de vrouw weggelopen. Op grond van getuigenverklaringen en eigen onderzoek werden 5 jonge verdachten ingerekend. Het gaat hier om twee vrouwen van 19 jaar, beiden uit Stadskanaal, en drie jongens van 14, 14 en 17 jaar. Zij komen respectievelijk uit Stadskanaal, Groningen en Hoogezand.

Alle verdachten zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident/poging beroving. Het meisje is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten zitten vast. Zij worden vandaag gehoord. De politie onderzoekt de toedracht van dit incident.

Bij nader onderzoek werden meerdere messen gevonden en in beslag genomen. Uiteraard moet uit het onderzoek blijken wat er precies gebeurd is.

Wij hebben al gesproken met getuigen. Heeft u iets gezien, weet u meer en heeft u nog niet met de politie gesproken? U kunt bellen met de politie via het bekende telefoonnummer 0900-8844! Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Foto's: 112RegioflitsGeen opmerkingen:

Een reactie posten