zaterdag 8 augustus 2020

Elektrische personenauto in lichte laaieStadskanaal - Vrijdagavond is om acht uur op de carpoolplaats van de N378 - Van Boekerenweg bij Stadskanaal een personenauto in brand geraakt.

Deze is later volledig uitgebrand. De brandweer van Stadskanaal als die van Nieuwe Pekela zijn ingezet en hebben de brand geblust. Het zou om een elektrische auto gaan. Mogelijk moet er een waterdichte containerbak komen om het voertuig onder water te dompelen i.v.m. de accu's van het elektrisch voertuig. * Info voertuig afblussen in watercontainer door brandweer https://tinyurl.com/y6sqr83e *

' De watercontainer is tegen 00:00 uur ter plaatse gekomen. ' De Van Boekerenweg was bij de carpool tot later in de avond afgezet. De eigenaar had de auto thuis in Alteveer opgeladen en was op pad gegaan. Onderweg begon het branderig te ruiken, en kon de auto tot op de carpoolplaats oprijden en stil zetten. De vlammen kwamen toen al onder de motorkap vandaan. Het is bijna wel zeker dat hier kortsluiting door oorzaak van de brand is.

Foto's: 112RegioflitsGeen opmerkingen:

Een reactie posten