zaterdag 18 mei 2024

Zeven gewonden bij ongeluk kampioenstour SV Borger, feest afgelast en kantine open voor nazorg

Borger - Tijdens de rondgang ter ere van het kampioensfeest van SV Borger zijn vanavond zeven spelers gewond geraakt. Dat gebeurde nadat de reling van de open bus afbrak. De voetballers vielen hierdoor van de touringcar.

Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur aan de Waardeel in het dorp. Meerdere ambulances kwamen naar het ongeluk, ook werd een traumateam opgeroepen. Alwin Krans, bestuurslid van het seniorenteam van de club, is geschrokken. "Ik was niet aanwezig bij het ongeval, maar ik ben er zo snel mogelijk naar toe gegaan. De reling was afgebroken waardoor de spelers in een bocht van de weg van de bus vielen", zegt hij.

Volgens een politiewoordvoerder zijn vijf gewonden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Twee spelers zijn met auto's van mede-clubleden of familie naar de huisartsenpost gebracht voor hechtingen.

Feest afgelast

Het was vandaag groot feest in Borger. Dat had alles te maken met de promotie van de amateurclub naar de derde klasse. "Het feest van vanavond in de kantine is afgelast", zegt Krans. "In de kantine is er straks voor alle betrokkenen de gelegenheid om met elkaar na te praten."

Foto's: Marcel Euving



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten